Matsoft :: MAT Studio
biletul zilei cu meciuri din fotbal omnibet biletul zilei de azi la pariuri sportive
 
Home
|  
Companie
|  
Produse
|  
Servicii
|  
Solutii
|  
Cariere
|  
Programe
|  
Comanda
|  
Contact
|  
About
|
 


ATENTIE: Acest produs este inca in stadiul de dezvoltare-testare, fiind preconizat pentru lansare pentru o data ulterioara celei prezente.

Prin intermediul MAT Studio, utilizatorul uman are posibilitatea sa creeze continut tehnic si de business prin integrarea organizata a elementelor dezvoltate in cadrul altor sisteme si platforme direct in MAT Business Server si MAT Modeler.

De asemenea, acesta poate anumit categorii restranse de continut direct in cadrul aplicatiei, in scopul de a fi utilizate de catre MAT Modeler si MAT Business Server.

top


Descriere generala
MAT Studio permite adaptarea de componente tehnice (module, ansambluri) dezoltate in medii externe pentru utilizarea in cadrul MAT Business Server, precum si definirea de form-uri (pagini web / ferestre) si wizarduri (fluxuri de introducere date) prin intermediul carora utilizatorul uman (de regula cel de la nivelul de executant operational) poate introduce date punctuale direct in sistem.

MAT Studio presupune doua perspective: cea de dezvoltare si cea de executie.

In cadrul perspectivei de dezvoltare utilizatorul va definii componenta form-urilor si a wizard-urilor prin amplasarea de controale grafice pe o suprafata de lucru si definirea comportamentului si interactiunilor dintre acestea folosind modele grafice de fluxuri de lucru.

Principala sursa de putere, de care MAT Studio dispune, provine din faptul ca, acesta tinteste MAT Modeler, care, respectand MAT Business API, ofera, la un nivel redus, anumite facilitati similare celor MAT Business Server. Astfel,  este posibila definirea comportamentului controalelor de pe form-uri si a interactiunilor dintre acestea utilizand metodologia deja cunoscuta din cadrul mai larg al MAT Business Suite.

Avantaje specifice elementelor dezvoltate direct in MAT Studio sunt:

  • Transparenta actiunilor de efectuat – Este eliminat, in buna masura, codul „obscur” din limbaj de programare si inlocuit cu scheme grafice care pot fi intelese, in cea mai mare parte, si de catre utilizatorii de business.
  • Capacitatea de a utiliza facilitati de colaborare, astfel incat un volum cat mai mare de munca (de definire a form-urilor si wizard-urilor) sa fie reutilizat.
  • Capacitatea de a integra componente disparate sau a caror implementare se modifica in modifica in timp (e.g. La apasarea unui buton poate fi lansat procesul de „validare comanda”; acest proces poate suferi modificari in timp si poate chiar fi intretinut de alta componenta a organizatiei, dar, indiferent de aceste schimbari,  formularul ce contine butonul respectiv va ramane valid).
  • Capacitatea de a utiliza o parte din serviciile specifice MAT Business Server.
  • Capacitatea de a realiza comportamente complexe ale formurilor intr-un interval scurt de timp si cu un efort minim.
In cadrul perspectivei de executie, anumite componente MAT Studio, altaturi de continutul dezvoltat sau adaptat de utilizator vor fi integrate cu MAT Modeler sau MAT Business Server, devenind disponibile unei audiente organizationale largi.

Astfel, cu ajutorul MAT Studio, MAT Business Server si MAT Modeler pot fi realizate si integrate in fluxuri form-urile necesare diferitilor utilizatori pentru a rezolva cazuri concrete de business (e.g. validare de comenzi, acordare de discounturi speciale, introducere / actualizare date clienti, etc.).

De asemenea, utilizand MAT Studio cu MAT Business Server, poate fi completata suita de aplicatii IT existenta la nivelul organizatiei intr-o maniera rapida, cu un efort minim rezultand componente reutilizabile, usor de intretiunt si inteligibile pentru personalul de business.

top

Licentiere si preturiMAT Studio este disponibil pentru licentiere per utilizator final.

Contactati-ne sau comandati produsul pentru mai multe informatii.


top
Componente

top