Matsoft :: MAT Analyzer
biletul zilei cu meciuri din fotbal omnibet biletul zilei de azi la pariuri sportive
 
Home
|  
Companie
|  
Produse
|  
Services
|  
Projects
|  
Research
|  
Presentation
|  
Comanda
|  
Contact
|  
About
|
 


ATENTIE: Acest produs nu se afla in prezent in curs de dezvoltare.

MAT Analyzer intregeste suita MAT Business Suite oferind un cadru unitar pentru analiza datelor si transformarea lor in informatii, precum si pentru disemniarea si prezentarea acestora.

MAT Analyzer suporta atat raportari clasice, cat si prelucrari si analize multi-dimensionale bazate pe tehnologia OLAP.


In prezent MAT SOFT TECHNOLOGY nu ofera ca parte a solutiilor sale aceasta componenta, sugerand, in schimb alte produse terta parte care sa acopere nevoile de analiza si Business Intelligence.

top


Descriere generalaMAT Analyzer permite expunerea catre utilizatorul de business a unor scenarii de analiza, scenarii what-if, grafice si tabele care au, drept sursa de date, informatii curatate si integrate, provenind de la servere MAT Business Server sau din alte surse externe.

MAT Analyzer tinteste sa acopere facilitatile tipice unei unelte de Business Intelligence, oferind si o serie de functionalitati si trasaturi proprii. Printre acestea se numara:

  • Capacitatea de a definii scenarii de analiza si What-If complexe, procedurale, eventual parametrizate, care au la baza procese MAT Business Server, si ce utilizeaza in mod transparent datele de business reale.
  • Posibilitatea definirii de modalitati complexe de interactiune cu informatiile pe baza mini-proceselor utilizator (facilitate datorata utilizarii tehnologiei MAT Studio).
  • Datorita integrarii cu MAT Business Server, toate elementele MAT Analyzer sunt de fapt entitati gestionabile, fapt ce prezinta o serie de avantaje, de la usurinta transferabilitatii muncii la posibilitatea exploatarii facilitatilor de colaborare si a altor concepte avansate precum Tipuri de Date Semantice.

Un avantaj important al MAT Analyzer este capacitatea acestuia de a expune informatiile rezultate in urma prelucrarilor direct in MAT Business Server pentru a fi utilizate de alte procese. In acest fel, informatii complexe, cum ar fi Valoarea Prezenta Neta (ev. estimata) a unui client, pot sa fie utilizate automat  in procesele operationale (eg. Ofertare).

MAT Analyzer admite doua perspective: cea de dezvotare si cea de analiza. Chiar daca aceste perspective se intrepatrund intr-o oarecare masura (e.g. in cadrul unei analize a fost sesizata necesitatea unor prelucrari suplimentare de date), ele sunt, in general, deservite de tipuri distincte de utilizatori.

In cadrul perspectivei de dezvoltare, utilizatorul (in mod tipic Business Analyst-ul) va definii scenariile de analiza si sursele de date aferente. Componentele astfel definite pot fi reutilizate in diferite contexte datorita arhitecturii MAT Analyzer bazate pe entitati gestionabile.

In cadrul perspectivei de analiza, utilizatorul (in mod tipic Managerul General sau Managementul Mijlociu) poate consulta informatiile care sunt rezultate in urma prelucrarilor definite de analist, putea schimba forma lor de prezentare a acestora sau poate efectua o serie de actiuni (filtrare, sortare, etc.) pentru a ajunge la informatiile relevante. De asemenea accest utilizator va putea definii si primii alerte automate la indeplinirea anumitor conditii, in temeiul integrarii cu MAT Business Server, si va putea, eventual, alege actiuni corective direct din sistem.

top

Licentiere si preturiIn prezent, MAT SOFT TECHNOLOGY nu include in suita de produse oferite MAT Analyzer, sugerand in schimb, in cadrul solutiilor tehnice propuse acoperirea nevoilor de Business Intelligence prin utilizarea anumitor unelte terta parte.

Pentru o mai buna intelegere a modului in care MAT Business Suite poate fi utilizat in cadrul unei infrastructuri IT mai largi si a manierei in care nevoile concrete sunt acoperite de produsele MAT SOFT TECHNOLOGY sau cele terta parte, ar putea fi de interes  contractarea unor  Servicii de Consultanta de la MAT SOFT TECHNOLOGY sau de la partenerii sai, in scopul adecvarii configuratiei alese si asigurarii atingerii obiectivelor organizationale, inclusiv prin actiuni non-IT, cum ar fi procese Manageriale de Management al Schimbarii.

Contactati-ne pentru mai multe informatii sau pentru a exprima un interes in facilitatile avansate de analiza vizate de MAT Analyzer.


top
Componente

top