Matsoft :: Companie
biletul zilei cu meciuri din fotbal omnibet biletul zilei de azi la pariuri sportive
 
Home
|  
Companie
|  
Produse
|  
Servicii
|  
Solutii
|  
Cariere
|  
Programe
|  
Comanda
|  
Contact
|  
About
|
 


MAT SOFT TECHNOLOGY este o companie cu capital integral romanesc ce se specializeaza in furnizarea de tehnologie software precum si de solutii complexe pentru managementul proceselor organizationale. Combinatia proprie dintre misiune, viziune si valori face posibila atragerea si mentinerea de personal de inalta performanta, serveste drept inspiratie pentru intreaga companie si contribuie astfel la servirea ireprosabila a clientilor.

Avand drept colaboratori fosti olimpici internationali in informatica si beneficiind de un management certificat international, MAT SOFT TECHNOLOGY are capacitatea sa ofere produse si servicii de elita din domeniul tehnologiei informatiei (IT – Software) si a managementului. Echipa noastra reprezinta cea mai pretioasa resursa de care dispunem, permitandu-ne sa punem in slujba clientului unele dintre cele mai agere minti pe plan mondial care, impreuna cu sistemul de management al calitatii, asigura indeplinirea completa a cerintelor clientilor si atingerea unui grad maxim de satisfactie al acestora.

Principalele produse oferite de MAT SOFT TECHNOLOGY sunt cele din suita MAT Business Suite, adresandu-se organizatiilor medii si mari cu scopul de a optimiza procesele lor de business si de a spori controlul si puterea managementului de la toate nivelele. Oferta noastra de produse se largeste permanent, unele dintre cele prezentate fiind in stadiul de dezvoltare (nefiind inca pregatite pentru livrare).

MAT SOFT TECHNOLOGY ofera servicii de implementare a solutiilor bazate pe produsele sale (precum si pe alte produse), servicii de consultanta IT si servicii de consultanta de business si management de proiect, beneficiind in acest scop de personal certificat international in management. 
Totodata, oferim si servicii de dezvoltare de software la cheie (pe baza cerintelor clientului). Specificul acestui gen de servicii il reprezinta arhitectura software inovatoare, calitatea exceptionala a realizarii si acoperirea in proportie de 100% a cerintelor beneficiarului.

Istoricul MAT SOFT TECHNOLOGY incepe in 2009, odata cu infiintarea companiei. Inca de la infiintare am atras personal de elita, cu o vasta experienta in domeniul software, fiind astfel pregatiti sa servim cu succes clientii inca din prima zi.


top
Documente
Descarcati urmatoarele materiale utile referitoare la MAT SOFT TECHNOLOGY:top