Matsoft :: Misiune, Viziune, Valori
biletul zilei cu meciuri din fotbal omnibet biletul zilei de azi la pariuri sportive
 
Home
|  
Companie
|  
Produse
|  
Services
|  
Projects
|  
Research
|  
Presentation
|  
Comanda
|  
Contact
|  
About
|
 


THIS PAGE HAS NOT BEEN UPDATE IN A LONG TIME AND DOES NOT REFLECT RECENT CHANGES.

top

Identitatea corporativa a MAT SOFT TECHNOLOGY a fost astfel gandita incat sa atraga personal de elita si sa il inspire, permitandu-ne sa ne servim clientii la cel mai inalt nivel calitativ posibil.

Totodata ea ne ofera credibilitate in fata clientilor, servind drept un angajament moral referitor la natura si scopul existentei noastre.


top

MISIUNEMAT SOFT TECHNOLOGY isi propune sa fie cel mai renumit furnizor de solutii software pentru realizarea de infrastructura GRID, automatizare si management de proces din Europa de Est si BRIC prin calitatea solutiilor si credibilitatea in randul clientilor si sa isi cresca prezenta pe piata vest Europeana si Romaneasca.

top

VIZIUNEMAT SOFT TECHNOLOGY urmareste atingerea unei relatii de parteneriat intre client si companie, in care, datorita gradului ridicat de apropiere si cunoastere reciproca, specialistii nostrii isi folosesc creativitatea si abilitatile in mod direct in relatia cu beneficiarul pentru gasi solutiile cele mai potrivite la necesitatile acestora.


Totodata, viziunea noastra inglobeaza atingerea unei starii in care solutiile MAT SOFT TECHNOLOGY functioneaza ca un multiplicator de forta pentru clientii nostrii permitand acestora sa utilizeze la maximum potentialul personalului, ducand operatiunile organizatiei intr-o etapa in care sunt de sustinere si externe.

top

VALORIValorile MAT SOFT TECHNOLOGY au fost astfel concepute incat sa ajute la indeplinerea misiunii sale, servind drept un ghid pentru toate grupurile interesate (clienti, coloaboratori, management) asupra modului in care compania opereaza.

VALORI:

  • Orientarea spre Client si Rezultate. Succesul in cadrul MAT SOFT TECHONOLOGY este masurat nu in functie de cat de mult efort a fost depus ci in functie de gradul in care respectiva actiune a contribuit la satisfacerea cerintelor clientului, respectiv de atingerea rezultatelor dorite.
  • Absenta Maleficului. MAT SOFT TECHNOLOGY se madreste cu faptul ca procesele sale tin cont de toate partile implicate, respectand identitatea si libertatea constiintei acestora. Pentru colaboratori, aceasta valoare presupune, de exemplu, recunoasterea nevoii de balans viata-munca si a nevoii de autonomie intelectuala. Si pentru clientii nostrii ea este importanta, permitandu-ne sa atragem personal de elita pentru a-i servi mai bine, precum si garantand faptul ca nu vom incerca sa abuzam de o eventuala pozitie vulnerabila a acestora.
  • Creativitate si Inteligenta. Intreg personalul productiv MAT SOFT TECHNOLOGY este astfel selectionat incat sa dispuna de capacitati intelectuale deosebite, incluzand inteligenta si creativitate, pe care asteptam sa le foloseasca pentru solutionarea fiecarei probleme (fie ea de design, dezvoltare, testare, implementare sau comunicare si management) aparute, gasind cele mai inovative si eficiente solutii.
  • Rigurozitate si Perseverenta. Este de asteptat ca intreaga activitate a MAT SOFT TECHNOLOGY sa se desfasoare intr-o maniera ordonata si riguroasa (compania beneficiind si de un sistem de management al calitatii in acest sens), permitand usor identificarea locurilor in care pot aparea probleme si usurand reluarea unei activitati de catre alta persoana decat cea care a demarat-o. Totodata, personalul MAT SOFT TECHNOLOGY va da dovada de perseverenta, cautand solutii in ciuda eventualelor dificultati care pot aparea.
top